Många olika spel på Spelens Hus

Många olika spel på Spelens Hus

Spelen Hus ligger i Nobelvägen 145A. Det är precis i korsningen mellan Nobenvägen och Sällerupsvägen. Hos Spelens Hus så vill dom att folk ska få testa spelhobbyn som många har.

Här kan du spela väldigt varierade spel som VR, konsol, kortspel, VR, brädspel och rollspel. På bilden så kan man se VR-spelet Beat Saber.

Spelens Hus brukar ha öppethus för att låta folk testa gratis. Att bli medlem kostar 40kr per år och att vara medlem låter dig spela vad du kan i Spelens Hus gratis. Men dom har ochså events där man måste betala även om man är medlem. På bilden så kan man se kort-spelet Magic: The Gathering.

Hur många medlemmar det finns har dom inte ett exakt nummer på men på dåliga dagar så kommer 10-40 personer hela dagen och på bra dagar så kommer 30-60 personer hela dagen. På bilden så ser man bordspelet Warhammer: Age of Sigmar.

Spelens Hus är ett trevligt ställe att hänga med vänner. Ni kan spela party-spel och testa på VR och kanske testa på kort-spel pch bord-spel. Dessutom så är personalen trevliga. Kom hit med era vänner om ni vill göra något!