ENKÄT: Vilka internetforum känner folk till?

ENKÄT: Vilka internetforum känner folk till?

Internetforum.. kanske ni undrar vad det är? Internetforum är internetsajter där allt möjligt läggs upp. Ett exempel på vad som läggs upp är memes, nyheter, och råd om allt möjligt. Reddit, flashback och familjeliv är några exempel på internetforum.

Jakob Olin & Alvin, 14 år, Bara och går i skolan.

– Vi har bara varit inne någon gång. Men vi använder inte dem.

Abdulrahman Aaidi, 16 år, Bor i södervärn och pluggar.

– Jag vet inte vad Reddit eller andra internetforum är.

Madeleine Jardby, 20år, Bor i Malmö, sankt knut och jobbar i Triangeln på no 47.

– Jag känner till dem och använder till vad som helst, men jag litar inte alltid på till exempel Reddit.

Roger Schmidt, 23 år, bor i Sydney, Australien

– Jag använder Reddit och jag har varit på 4chan men jag tycker det är dåligt medan Reddit är bra för att hitta roligt innehåll. Det är lite som sociala medier som har många intressanta inlägg. Jag kan dela inläggen med mina vänner och ha roligt. Det finns dessutom många nyheter från världen över att hitta där.

Disa Gregorius, 23 år, bor i möllan, Malmö och jobbar i Triangeln på No 47

– Jag känner till dem. Jag kollar upp nyheter och egentligen vad som helst. Men jag litar inte på det alltid.

Darlina Egriu, 25 år, bor i Malmö och jobbar på Webbhallen i Triangeln.

– Jag brukar vara på Reddit. Är inne på subreddits och kollar på bilder, läser nyheter men mest kollar jag på memes.