Tips på saker att göra i Malmö

Tips på saker att göra i Malmö

Under de långa sommardagarna kan det vara svårt att hitta på något att göra. Därför har vi listat fem saker som man kan göra i Malmö, både själv och tillsammans med kompisar. 

På en varm sommardag är det perfekt att åka och bada, Ribban är en av de många stränder man kan besöka.

På Ribban finns det många aktiviteter att delta i. Hinderbanan vid T-bryggan är en väldigt uppskattad sak att göra, som även är gratis.

Emporia är Malmös största shoppingcenter som erbjuder ett stort utbud av både shopping och restauranger. Ovanpå Emporias tak finns en utkiksplats som man kan se delar av både Malmö och Köpenhamn ifrån.

Buffé är något för dig som gillar mycket mat för pengarna. En av de många buffé restauranger som ligger i Malmö är Rice & Soup.

Laserdome är en rolig sak att göra med sina kompisar och något för dig som gillar äventyr. Det erbjuder även den nya aktiviteten Prison island. Ett dagspass på Laserdome kostar 200 kr, då kan man spela hur många gånger man vill under dagen. Detta gäller dock inte på fredag till söndag.

Precis intill Laserdom finns Big Bowl. Där kan man bowla på en av deras många banor. Under sommaren kostar det 59 kr per person för 55 minuter. Efter bowlingen är restaurangen öppen för dig som vill ta en lunch eller middag.