Spela minigolf i Malmö

Spela minigolf i Malmö

I Malmö finns det fyra minigolfbanor men frågan är vilken är den bästa? Igår var Leonit på Bulltofta, Ribban och Folkets park och intervjuade personer som spelade minigolf för att reda på var man kan hitta den bästa minigolfen i Malmö.

BULLTOFTA

Fredrik Persson, 37 år gammal.

– Det som är bra med denna bana är att området är fint och att det är stort. Det som är roligast med att spela minigolf är att vinna. Jag tycker det finns tillräckligt med golfbanor i Malmö, jag brukar spela två gånger i veckan.

Här står Fredrik och spelar golf på bulltofta.

RIBBAN

Majlis Robjrtsson, 74 år gammal.

– Det som är bra med banan på Ribersborg är att det är mysigt och jättefint men jag brukar spela ganska sällan. Det som är kul är att jag spelar med mitt barnbarn, jag är inte så duktig så det går inte så bra. Det behövs inte fler banor, det finns tillräckligt.

Här är en bild på den fina golfbanan på Ribban.

FOLKETS PARK

Sonja Hassen, 68 år gammal.

– Jag tycker om den här banan eftersom den ligger i Malmö och det är vår stad. Jag brukar träna golf tre-fyra gånger per vecka, det går bra och jag har fått hittills två hole in one. Det som är bra med golf är att man går ut och rör på sig och det passar till alla åldrar. Jag tycker det hade behövs fler banor i Malmö eftersom ibland så blir det väldigt trångt.

Här är Folkets parks golf bana.

Miakel Görtz, 33 år gammal.

– Det som är bra just med Folkets parks golf är att den är lagom lätt så det passar för alla åldrar. Det är bra eftersom jag har inte spelat på ungefär 15 år. Det som är roligt är att man spelar tillsammans. Jag vet inte om det behövs fler golfbanor i Malmö eftersom det är jättesällan jag spelar.

Jag tycker Ribersborgs minigolfbana var bäst eftersom det var jättefint och mysigt plus att det fanns inte så mycket människor där så man behöver inte vänta länge utan det går fortare.