ENKÄT: Vilket lag hejar du på om Sverige åker ur fotbolls-VM?

ENKÄT: Vilket lag hejar du på om Sverige åker ur fotbolls-VM?

Ashkan har varit i Rosengård centrum och frågat folk vilket lag de kommer heja på om Sverige åker ut från VM. 

Ali Hadi, 20, student, Persborgsgatan Malmö

–  Sverige är självklart först men om jag måste välja så väljer jag Spanien. Anledningen att jag väljer Spanien är att jag har alltid tyckt om Spanien samt deras taktik och samarbete.

 

Yomna Alsnryden, 40, Butik, Ramelsväg Malmö

–  Jag är inte säker, jag gillar Spanien, Portugal, Argentina men jag lutar mer åt Spanien än de två andra. Spanien får det bli. Jag har ingen speciell anledning förutom att jag har alltid tyckt om Spanien.

Lars Hanson, 56, Rosengård, Malmö

–  Just nu hejar jag på Tyskland och jag skulle välja Sverige om Tyskland åker ut. Anledningen att jag väljer Sverige är att de spelar bra, kanske inte lika bra som Tyskland men de är helt okej samt att jag är svensk.