Enkät: Vad kan man göra under en regnig sommardag?

Enkät: Vad kan man göra under en regnig sommardag?

Arlinda Sakipi och Sumaya Siala har varit ute i Malmö och frågat om vad man kan göra på en regnig sommardag, vad tror du dem svarar?

Elif Alil, 16 år, ska börja gymnasium, Rosengård.

–Jag brukar sitta hemma och titta på mina serier och filmer som Dr. House, NCIS mm. Tips på andra saker som man kan göra när det regnar ute är att rita eller pyssla, sjunga eller dansa. I mitt fall då jag jobbar i ett terrarium och går dit när jag inte har något att göra.

 

Sofia Pham, 15 år, elev på Värner Rydénskolan, Rosengård.

–Under en regnig sommardag brukar jag oftast läsa böcker eller gå ut på promenad eftersom jag gillar regn. Tips på vad andra kan gör är att man kan kolla på film, kalla vänner hem till dig eller gå hem till dem.

Shagar, 22 år, medlemssekreterare, Kroksbäck.

–Jag gillar att gå ut på kafé med mina vänner när det regnar. Jag tycker att man ska inte låta vädret stoppa dig ha kul ändå!

Shahnar Mohammad, 16 år, ska börja gymnasium, Rosengård.

–Jag kollar på serier, lyssnar på musik och brukar baka. Det är kul att baka så jag tycker att människor borde prova göra det, speciellt när det regnar för att sen kan man göra det riktigt mysigt.

Ramsela Karadolami, 15, elev på Värner Rydénskola, Rosengård.

–Under en regnig sommardag brukar jag sova, äta, eller spela spel med familjen som monopol. Helst brukar jag titta på filmer och serier som Pretty little liar eller The Call och rekommenderar de starkt till andra att kolla på.